Om Oss

Elektroniken möter oss överallt, i hemmet, i radio och TV, satellitmottagare, i våra quartzur, telefoner, i bilar och i verktygsmaskiner osv. Den finns också i bankomaten, i hissar, i trafikljusen, i datorerna som skriver ut våra räkningar, löner och skatter. Den finns i radiostyrda leksaksbilar och datadjur. Den finns i fickräknaren och den finns i rymdraketerna. Elektroniken möter oss överallt. Elektroniken är global. Samma teknik används över hela världen. Miljoner människor arbetar varje dag med att konstruera, bygga, sälja och använda elektronik. Elektronik är dessutom en mycket intressant hobby. Kunskaper och erfarenheter inom elektronik är nyttiga i vardagen. För många leder elektronikintresset till ett blivande yrke, som konstruktör, säljare eller serviceingenjör inom industrin, kanske till ett eget företag, eller till ett nytt yrke som inte finns ännu. För många blir elektroniken en livslång hobby. Elektronik passar alla åldrar. Elektroniken erbjuder en mängd olika områden. Dessutom sker en ständig utveckling av tekniken. Elektroniken tar aldrig slut.

Ecotec säljer många artiklar som behövs inom elektroniken: komponenter, kablar, högtalarelement, transistorer, dioder, IC, kontakter o.s.v.

Vi har inte bara komponenter för den teknikorienterade, utan även vardagsvaror såsom kablar, AC/DC-adaptrar, säkringar och övervakningskameror.o.s.v. Vi hoppas kunna utöka sortimentet efterhand och hälsar alla välkomna till butiken!

Adress: Kråkrisvägen 22, Motala

Telefon: 0141 - 58260
Öppetider: Måndag - Fredag, 16 - 18 (onsdagar stängt)

Varmt välkommen!